Mooie trendy meubels
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Kleur

Toon meerminder

Materiaal

Vorm

Bureaus

Een goed bureau is het halve werk voor een productieve dag. Wist je dat een opgeruimd bureau je sneller en beter laat werken? Een goed bureau heeft genoeg opbergruimte maar maakt het je niet te ingewikkeld om die ene map weer terug te vinden. Ook moet er genoeg plek zijn voor je computer of laptop.

Het bureau moet een fijne werkplek zijn waar je rustig je huiswerk kunt maken, scriptie kunt schrijven of als thuiswerker een hele dag aan kunt zitten. Naast de tienerkamerbureaus, bieden we ook echt professionele werkplekken aan. Met een ladekast, tafelblad en daarboven nog een plank voor allerlei spullen. Zo houd je het overzichtelijk en dat werkt een stuk fijner.

Tiqqel biedt diverse bureaus aan in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Niet alleen hout, maar ook het strakke en koele rvs. We hebben echte meisjesbureaus, voor een leuke tienerkamer. We hebben ook bureaus die niet misstaan in een kantoor. Let bij het aanschaffen van een bureau altijd goed op de afmetingen. Niet alleen moet het werkblad hoog genoeg voor je zijn, het moet ook passen in je kamer. Naast bureaus hebben we ook brocante bureaus, de ouderwetse secretaires zeg maar. Tiqqel biedt graag wat anders dan anders aan en met deze brocante werkplekken steel je zeker weten de show. We hebben secretaires die oud ogen, maar ook secretaires die echt oud zijn. Mocht je direct een bureau nodig hebben, kijk dan even bij de aanbiedingen. Tiqqel geeft graag iets met korting weg.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen