Kapstokken

(6)

Een kapstok moet handig en praktisch zijn. Veel ruimte bieden. Maar vooral ook mooi zijn! Want krijgt je visite niet bij de kapstok al de eerste indruk van je huis? Bij Tiqqel bieden we verschillende soorten kapstokken aan, van verschillende aanbieders. Dus ben je op zoek naar een kapstok dan hoef je nu niet langer meer te zoeken! Tiqqel heeft hem! 

 • Maxliving Kapstok Hannover zwart

  Kapstok Hannover zwart

  € 69,- € 59,-
   
 • Maxliving Kapstok/kledinghanger Hannover wit

  Kapstok/kledinghanger Hannover wit

  € 99,- € 79,-
   
 • Maxliving Kapstok/kledinghanger Tinson zwart

  Kapstok/kledinghanger Tinson zwart

    € 79,-
   
 • Maxliving Kapstok Hannover

  Kapstok Hannover

    € 49,-
   
 • Maxliving Halmeubel Duclan wit

  Halmeubel Duclan wit

    € 189,-
   
 • Maxliving Kapstok Sweden

  Kapstok Sweden

    € 79,-
   

Wij zijn zelf helemaal gek van onze bomenkapstokken, zoals ze bij Tiqqel gekscherend genoemd worden. Een Tiqqeltje anders. Met ruimte genoeg voor alle jassen, maar toch met een vrolijke twist. Het is net een boom met takken. De kapstok blijft stabiel staan, mocht je daar over twijfelen.

Daarnaast vind je bij Tiqqel ook halmeubelen. Een meubel met een spiegel erin verwerkt en ruimte voor de schoenen en paraplu. Met onze aanbieders praten wij altijd over de juiste prijs. Onze producten zijn goed, van hoogwaardige kwaliteit. Van duurzaam hout.

Sommige producten zijn zelfs gemaakt van gerecycled hout. En voor een goede prijs. Wij geven onze producten graag als aanbieding weg. Daar zijn wij bij Tiqqel iedere dag mee bezig. Tiqqel denkt anders. Op onze website kun je op je gemak rondkijken en prijzen vergelijken. Geen drukte, geen volle parkeerplaats, niet rennen door de regen met je net gekochte spullen. Gewoon vanachter je computer met een glaasje wijn erbij kijken naar de woonaccessoires. Naast woonaccessoires hebben we bij Tiqqel nog veel meer in de aanbieding. Prachtige banken voor in je woonkamer, grote boxsprings,  mooie eettafels, schitterende lampen enzovoort. Kijk rustig rond op Tiqqel. 

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Tiqqel maakt gebruik van cookies. Copyright © 2006 - 2018 - Tiqqel

Gemiddelde score o.b.v. 689 beoordelingen:  8.6