Mooie trendy meubels
Gratis verzending In Nederland
Eenvoudig retour 14 dagen bedenktijd

696+ Reviews

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

De hal of gang in huis is voor veel mensen een ruimte die functioneel dient te zijn. Vaak zijn dit kleine ruimtes die als doorloop naar een andere kamer of trap dienen. Daarnaast zie je dat een hal smalle muurtjes en veel hoeken heeft. Met enige creativiteit kan je deze betrekkelijke kleine ruimtes op een leuke manier inrichten. Denk hierbij eens aan een leuke spiegel, trendy kapstok of klassieke side table.

Meubels voor in de hal

Bij de meeste huizen heb je een hal die de voordeur verbindt met de woonkamer of keuken. Het is de plek waar je de jassen, tassen, paraplu’s en schoenen voor het hele gezin kan opbergen. En dat doe je natuurlijk het liefst op zo’n manier dat het geen rommeltje wordt. Bij Tiqqel hebben we handige schoenenkasten en trendy kapstokken waar je snel en gemakkelijk al je “rommel” kunt opruimen.

Wandkasten voor een scherpe prijs

De gang is vaak een van de minst ingerichte ruimtes in het huis. Je hebt niet eens in de gaten hoe vaak je dagelijks door de gang loopt. De meeste mensen besteden geen aandacht aan de inrichting van de gang en vinden de gang op de eerste verdieping een doorgang naar de badkamer, toilet of slaapkamer. Maar waarom zou je de gang niet leuk inrichten met een mooie side table, wandkast of bijvoorbeeld commode? Behalve dat het je interieur compleet maakt, is de extra opbergruimte die je daarmee creëert ook nog eens superhandig.

Grote collectie halmeubels

Bij Tiqqel.nl vindt je op deze pagina een overzicht van mooie en betaalbare halmeubels en gangmeubels. En zit je favoriete meubelstuk er niet bij, kijk dan eens in de categorie wandkasten. Stuk voor stuk mooie producten die afkomstig zijn van grote meubelfabrikanten uit Scandinavië. Met een druk op de knop bestel jij gemakkelijk en snel jouw meubel voor in de hal of gang.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen